Advies · Dekker Woonprofessionals

interieurAdvies

Iedereen kent het; het moment waarop we een interieurplaatje zien waarvan we zeggen: ‘Wauw! Zo zou ik het ook wel willen hebben’. Maar hoe zou je dit vertalen naar het interieur van jouw woning of zaak…?
Wij bij Dekker Woonprofessionals voorzien je hierin graag van advies. Samen brengen we in kaart wat jouw specifieke stijl nou precies is. En werken we stapsgewijs toe naar een plan om dit ideale interieur concreet vorm te kunnen geven.

Dekker Woonprofessionals - Moonboard
Interieuradvies

Onder het genot van een verse kop koffie of thee brengen we eerst in kaart waar jouw  ideale interieur nou precies aan moet voldoen. Alles wordt zowel vanuit de esthetische als ook de praktische hoek belicht. Op basis van deze informatie gaan we vervolgens aan de slag.

Aan de hand van schetsen, referentiebeelden, 3D-visualisaties en materiaal-moodboards presenteren we vervolgens het ontwerp.  Door onze brede collectie raamdecoratie, vloeren, meubelen, verf en behang kunnen we niet alleen eindeloos variëren, maar laten we je je nieuwe interieur ook zien én voelen.

En hebben we het plaatje compleet!?…dan komen onze schilders, stoffeerders en stylisten langs om hethelemaal ‘wauw!’ te maken.

samen voor een mooi interieur

Onder het credo ‘samen maken we van jouw huis een thuis’ gaan we in ons advies verder dan enkel de producten waarin wij als Dekker Woonprofessionals je kunnen voorzien.  Zijn er namelijk interieuraspecten waar wij je niet mee kunnen helpen (badkamers, keukens of meubel-maatwerk) dan staan onze zorgvuldig geselecteerde partners voor je klaar.

Uiteraard blijven wij ook dan graag nauw betrokken. Want door onze betrokkenheid wordt jouw interieur ook een beetje ons interieur.

Dekker Woonprofessionals - Moonboard

Tarieven 

Onze designpakketten bieden je alles wat je nodig hebt om jou huis te transformeren in een persoonlijk en warm thuis. Om je hiermee te helpen hanteren we verschillende pakketten en tarieven. Onze pakketten zijn gebaseerd op de tijd die we nodig zijn om te komen tot een mooi advies (uren).

‘FLITSADVIES’

Persoonlijk adviesgesprek door een van onze interieurontwerpers/stylisten bij jou thuis. Hierbij geven wij advies met betrekking tot inrichting, kleur- en materiaalgebruik.

Duur: +/- 1 uur
Prijs: € 95,-

‘INTERIEURPLAN’

Persoonlijk interieurplan door een van onze interieurontwerpers/ stylisten. Hierbij geven wij advies met betrekking tot inrichting, kleur- en materiaalgebruik. Dit interieurplan wordt uitgewerkt in een 2D plan, moodboard, en materialenstaat.

Prijs: € 395,-

‘UITGEBREID INTERIEURPLAN’

Persoonlijk interieurplan door een van onze interieurontwerpers/ stylisten. Hierbij geven wij advies met betrekking tot inrichting, kleur- en materiaalgebruik en verlichting. Dit interieurplan wordt uitgewerkt in een 2D plan, 3D visualisatie van gekozen ruimte, moodboard, en materialenstaat.

Prijs: € 595,-

Om ons voor te bereiden op het advies vragen we je vooraf foto’s/plattegronden van je woning en ‘stijl-sfeer-plaatjes’ op te sturen.

Alle pakketten zijn uit te breiden op  basis van uren.

Henry

“Een goed verhaal creëert meerwaarde”, met dit als uitgangspunt vliegt Henry elk interieurvraagstuk aan. Door goed te luisteren en weloverwogen keuzes te maken gaat hij voor een interieur dat helemaal bij jou past. Voeg hier een flinke scheut creativiteit aan toe, en de basis voor een goed interieur is gelegd.  

Hermien

Als echte vakvrouw heeft hermien op dagelijkse basis te maken met de meest diverse interieursvragen. Ze is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van alles wat nodig is om tot een droominterieur te komen. Door de jarenlange ervaring heeft ze op iedere interieursvraag een passend advies.

Marlin

Marlin begrijpt als geen ander dat het creëren van een perfect interieur een persoonlijk proces is. Daarom voelt ze niet alleen feilloos aan wat de huidige trends binnen de branche zijn, maar ook waar haar klanten behoefte aan hebben. Zo kun je bij Marlin terecht met de meest uiteenlopende vragen en pakt ze allerlei soorten projecten aan; van klein tot groot.

Neem contact op
Onze Woonprofessionals staan klaar om jou te helpen.