Moderne woning in mediterrane kleuren I Dekker Woonprofessionals

Dat een gedegen interieurplan en een opdrachtgever met lef mooie resultaten oplevert bewijst dit project. Het was de wens van de opdrachtgever om meer licht, kleur en gezelligheid in de woning te brengen. Door te kiezen voor grote meubelstukken en deze vrij in de ruimte te plaatsen komen deze niet alleen beter tot hun recht maar verbeteren ze ook de ruimtelijke balans in de woning. Door middel van behang in de woonkamer en een accentkleur op de eetkamerwand zijn de twee ruimtes visueel verbonden en ontstaat samenhang. 

Naderhand schreven de opdrachtgevers: “We zijn onwijs blij met ons nieuwe interieur. Door open te staan voor verandering en jullie ideeën zijn we tot een geweldig resultaat gekomen”.

Interieur met evenwichtig licht

Een goed interieurplan zorgt voor optimaal woongenot. Een mooi interieurplan staat echter nooit op zichzelf, want het interieur kan nog zo mooi zijn, zonder de juiste verlichting komt deze nooit helemaal tot zijn recht. Voor deze woning in Wierden is er naast een interieurontwerp ook een verlichtingsadvies gemaakt. Bij dit verlichtingsplan is er rekening gehouden met de indeling zoals gemaakt in het interieurplan. Op deze manier heb je altijd het juiste licht op de plek waar je het wilt hebben. Want met name bij nieuwbouw is het naderhand aanbrengen van extra verlichtingspunten een kostbare aangelegenheid. 

Gezinswoning met zachte tinten

Zacht kleurgebruik, warme materialen en vrolijke prints. Voor het ontwerp van deze gezinswoning in Vroomshoop hebben we een mix gemaakt van de Scandinavische-, en modern landelijke stijl. Bij het ontwerp is rekening gehouden met de wijze waarop de woning nu, maar ook in de nabije toekomst gebruikt zal gaan worden. Ook het creëren van intimiteit en meer privacy was zijn belangrijke aspecten in het uiteindelijke ontwerp. Voor het samenstellen van het kleurenpalet voor deze woning was chirurgische precisie nodig, dit om te voorkomen dat het resultaat té flets of anderzijds té contrastvolt zou worden. 

Modern landelijke woning

Architectuur in balans. Bij deze vrijstaande woning is er niet alleen over de vormgeving van het huis maar ook over het exterieur en interieur goed nagedacht. Zo hebben we de stijl en vormgeving van het huis meegenomen in de vormgeving van het interieur. Ook met de inrichting van de tuin en diens zichtlijnen is rekening gehouden. Naast kleur-/ materiaalgebruik en indeling zijn is ook het ontwerp voor maatmeubilair en keuken door ons gemaakt. Omdat het interieur ook ‘s avonds tot zijn recht te laten komen hebben we ook het verlichtings- en elektraplan meegenomen. Benieuwd naar het eindresultaat? Houd dan onze website en social-mediakanalen in de gaten.

Woning Bornebroek

Stoere materialen, rijke volle kleuren, en een ruimtelijke opstellingen. Voor een landelijk gelegen woning net buiten Bornebroek hebben wij een interieurontwerp mogen maken in een ‘Urban-Loft’ stijl. Met enkele bestaande meubelen en een authentieke open-haard als vast gegeven, hebben we samen met de opdrachtgevers een allesomvattend plan samengesteld dat niet alleen warmte en samenhang in de woning brengt, maar ook laat zien dat een beetje lef verrassend mooie resultaten oplevert. Van indeling tot invulling, van keuken tot badkamer alles is aangepakt. En het resultaat mag er zijn.

Woning onder architectuur

Bij deze prachtige onder architectuur gebouwde vrijstaande villa in Vriezenveen is gelet op werkelijk het allerkleinste detail. Wij mochten deze verborgen diamant voorzien van zowel stoffering als kleur op de slaapkamers als ook op maat gemaakte horizontale houten jaloezieën. De wens van de opdrachtgever was om middels raamdecoratie intimiteit en privacy te creëren zonder dat het lichte karakter, dat deze woning kenmerkt, verloren zou gaan. Door het  gebruik van horizontale houten jaloezieën is er een permanente toetreding van licht welke op extra lichte dagen naar wens gedoseerd kan worden.            

Stijlvol woonhuis

Dat een goed doordacht interieurplan een bestaande woonruimte van volledig nieuwe elan kan voorzien illustreert dit project in. De wens van de opdrachtgever was om middels warme neutrale tinten een stijlvol,  sfeervolle en huiselijke sfeer te creëren. Door goed te kijken naar gebruik en invulling van ruimtes is een nieuwe indeling ontstaan die niet alleen meer mogelijkheden bied maar tevens een slag maakt als het gaat om efficiënt ruimtegebruik.  Met 3D animaties van het ontwerp laten we niet alleen zien hoe het gaat worden maar laten we tevens het effect van het gemaakte verlichtingsplan zien.

Woning met contrasten

Voor deze vrijstaande woning te Vriezenveen hebben wij samen met de opdrachtgever een pallet samengesteld voor stoffering en kleurgebruik. Door het gebruik van semi transparante gordijnen (inbetweens) en vouwgordijnen ontstaat intimiteit maar blijft het paviljoen-achtige karakter van de woning behouden. Door de lichte warmgrijze kleur  ‘Berk’ te combineren met zwartgrijze kozijnen en baleinen ontstaan een spannend contrast. 

Appartement Vriezenveen

Dit prachtige appartement (met loggia) te Vriezenveen is volledig ingericht volgens het door ons gemaakte interieurontwerp. Gedurende het ontwerpproces is er goed gekeken naar enerzijds de wensen van de opdrachtgever en anderzijds het implementeren van reeds bestaande of aangekocht meubelen en accessoires. Door evenwichtig kleur en materiaalgebruik is er een mooie samenhang en balans ontstaan.  De in onze showroom uitgezochte materialen als behang, verf, vloerkleed, lampen, raamdecoratie en tapijt, zijn vakkundig gemonteerd en aangebracht door onze schilders en stoffeerders.

Golfbaan Spielehof Boekelo

Een gezellige en huiselijke sfeer in het clubgebouw van een golfclub. Op basis van het interieurontwerp gemaakt door een van onze partners hebben wij het interieur van Golfbaan de Spielehof mogen voorzien van onder andere vloer- en wandafwerking, verlichting, raamdecoratie en verf. Tevens hebben wij via ons schildersbedrijf een deel van het schilderwerk voor onze rekening genomen. Ben je nieuwsgierig hoe het word? Houd onze website en social-media in de gaten, of breng een bezoekje, ook om samen met bekenden een balletje te slaan. 

Woning Vroomshoop

Delicaat chique. Dit is misschien wel de beste omschrijving voor het prachtige interieur van deze woning in Vroomshoop. Samen met de opdrachtgevers hebben we een palet samengesteld voor onder andere raamdecoratie, kleurgebruik, wand- en vloerafwerking, dat helemaal aansloot bij hun ideale plaatje. En een plaatje is het geworden! 

Woning Wierden

Middels een interieurplan hebben we samen met deze opdrachtgever een volledig nieuwe ‘look and feel’ weten te geven aan het interieur. Door kleuren en materialen te combineren met waardevolle bestaande interieurelementen is een mooie balans ontstaan tussen bestaand en nieuw. Het inpassen van contrasten middels behang, raamdecoratie en een groot karpet heeft geresulteerd in een warm en sfeervol interieur. De nieuwe eethoek met op maat gemaakte ronde tafel maakt het plaatje compleet. 

Historische woning

Een woning woning met een verhaal. Voor dit historische pand in Vriezenveen hebben we interieurplan mogen maken dat enerzijds intimiteit en warmte moest brengen en anderzijds op een hedendaagse manier eer moest doen aan het historische karakter. Onderdelen als de stalen kozijnen, het glas in lood, het schilderwerk en het kleur-en-materiaalgebruik maken dat dit project een fantastisch geheel is geworden. Door ook hier bestaande meubelen al tijdens het ontwerpproces mee te nemen is de samenhang gewaarborgd en is tevens verantwoord omgegaan met materialen. 

Woning Vroomshoop

Het interieur van deze woning in Vroomshoop moest worden voorzien van een nieuwe wandkleuren waarbij één wand mocht worden voorzien van een mooi behang. Aan de hand van interieurfoto’s hebben wij samen met de opdrachtgever gekeken welk palet het beste aan zou sluiten bij hun smaak, maar vooral ook bij hun interieur. Uitgangspunt bij dit project was het creëren van harmonie en het samenbrengen van sterk contrasterende interieurelementen als de zwarte kachel en de donkere keukenvloer. Resultaat; een zeer warm en sfeervol interieur. 

Stijlvolle woonboerderij

“Een interieur dat past bij ons, maar dat eer doet aan het huis waarin we wonen”. Met deze wens kwamen de eigenaren van een prachtige Vriezenveense woonboerderij bij ons. Door de voorheen van elkaar gescheiden woonkeuken en kamer met elkaar te verbinden wordt het gevoel van ruimtelijkheid vergroot en dringt daglicht veel verder de woning binnen. Bij het kleurgebruik in dit ontwerp hebben we ons laten inspireren door een prachtig appartement in Utrecht. Warme zachte tinten én een groen plafond. Nieuwsgierig naar het eindresultaat? Houdt dan onze website en social-media kanalen in de gaten!

Wolbert Communiceert 

Hoe laat je een potentiële opdrachtgever zien wat je allemaal in huis hebt zonder dat deze het gevoel heeft overvoerd te worden. Dit vraagstuk stond centraal bij het maken van een interieurplan voor Wolbert Communiceert. Voor deze opdrachtgever hebben we een plan ontwikkeld waarbij middels wijzigingen aan het bestaande interieur een nieuwe werkwijze zou ontstaan. Het voorheen productgeoriënteerde interieur is omgeturned, en past daarmee bij een klantgeoriënteerde aanpak.  

Industrieel interieur kantoor 

Voor een zakelijke opdrachtgever hebben wij een ontwerp mogen maken voor een grootschalige interieurrenovatie. Zowel de werkplekken, bestuurskamer als ook bedrijfskantine krijgen volledig nieuwe elan. Voor een sfeervolle industriële stijl is gekozen voor stoere kleuren en robuuste materialen als ‘denim blue’ verf, sisal vloerkleden een eiken PVC vloer en duo-rolgordijnen met een ‘jute-structuur’. Meer dan bij de meeste kantoren moest hier worden gelet op onderhoudsvriendelijkheid en akoestiek dit laatste omdat er onder andere zal worden gewerkt met een ‘gestript plafond’.

 

Contact opnemen kan via de mail; info@dekkerwoonprofessionals.nl