droominterieur van a tot Z

Om tot een mooi interieur te komen hebben we niet alleen onze eigen interieurspecialisten maar werken we ook graag samen met zorgvuldig geselecteerde partners.

Een op maat gemaakte kast of een op je interieur afgestemde keuken of badkamer?Van interieurbouwers en meubelmakers tot sanitairspecialisten, tegelleveranciers, installateurs, domotica-specialisten en meubelstoffeerders samen maken we jou interieur helemaal ‘WAUW!’.
Samen met onze partners zorgen we er tevens voor dat je volledig wordt ontzorgd op de weg naar dat ultieme eindresultaat.

Zo wordt een compleet op elkaar afgestemd interieur ineens heel toegankelijk.   

samenwerking stylisten en ontwerpers

Naast partners in de uitvoer werken we ook graag samen met collega-stylisten en -interieurontwerpers. Of het nu gaat om het samen uitwerken van een materialenplan, het geven van vakkundig advies rondom de (on)mogelijkheden van producten/materialen of het doornemen van de laatste ontwikkelingen. Wij bij Dekker geloven in het credo ‘samenwerken brengt je verder’, om zodoende zoveel mogelijk interieurwensen in vervulling te laten gaan.

Naast het ondersteunen van deze specialisten faciliteren wij ook in een plek waar zij, – in een inspirerende omgeving – kunnen werken aan hun plannen, of hun opdrachtgevers kunnen ontvangen. Zo kan er gebruik worden gemaakt van o.a. de werk- en vergadertafels, de presentatieschermen, als ook de materialencollectie. 

Samen zijn wij ‘de Woonprofessionals’. Dé plek waar interieurdromen werkelijkheid worden.